Travel to Santorini -  The cycladic island of Santorini, Greece complete guide with information on YACHT CHARTERING, BOAT IMPORTERS, YACHT BROKERAGE, PUBLICATIONS, MARINAS, ENGINES, ELECTRONICS, MANUFACTURERS, SUPPLIERS, TEAK FURNITURE, SAFETY EQUIPMENT, FISHING, ACCESSORIES, VARIOUS, DIVING, RESTAURANTS, INFLATABLE BOATS,
Travel to Santorini -  The cycladic island of Santorini, Greece complete guide with information about Fira

YACHT CHARTERING
BOAT IMPORTERS
YACHT BROKERAGE
PUBLICATIONS
MARINAS
ENGINES
ELECTRONICS
MANUFACTURERS
SUPPLIERS
TEAK FURNITURE
SAFETY EQUIPMENT
FISHING
ACCESSORIES
VARIOUS
DIVING
RESTAURANTS
INFLATABLE BOATS



REGIONS
INTRESTING
PHOTO GALLERY
NAUTICAL CHARTS
MARINAS
NEWS
E-CARDS
MAILING LIST
SEARCH
ABOUT US
LINKS

INTERBOAT LTD - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


CLICK TO ENLARGE


Τα φουσκωτά σκάφη MOSTRO διατίθενται και εκτίθενται από το ναυπηγείο μας στην Παλλήνη Αττικής. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε 11.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 4.000 τ.μ. είναι στεγασμένοι χώροι.

Τα 4.000 τ.μ. που αποτελούν τους στεγασμένους μας χώρους είναι χωρισμένα σε τμήματα τα οποία αφορούν τα διάφορα στάδια παραγωγής των σκαφών αλλά και του εξοπλισμού αυτών, αφού η εταιρία μας σχεδιάζει και παράγει τα φουσκωτά σκάφη καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό που τα συνοδεύει. Οι χώροι μας είναι κατά τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι έτσι ώστε να παρέχεται το κατάλληλο περιβάλλον τόσο για τους εργαζομένους μας όσο και για την παραγωγή αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα το οποίο όμως πάντα είναι το καλύτερο.

Τα σκάφη της εταιρίας μας παράγονται κάτω από την συνεχή προσωπική μας επιστασία. Η προσωπική μας φροντίδα, η τεχνογνωσία μας, οι εγκαταστάσεις μας και οι ειδικευμένοι μας τεχνίτες είναι οι παράγοντες που συντελούν για την σωστή αλλά και άριστη ποιοτικώς παραγωγική διαδικασία.

Ακολουθούμε διαδικασία παραγωγής και συνθήκες διασφαλισμένες με το σύστημα ποιότητος ISO 9002 ενώ υπάρχει πιστοποίηση C.E.,κατά τα πρότυπα της Κοινοτικής Οδηγίας, σύμφωνα με τα ISO 12217-1 και 12217-3.

Τα φουσκωτά MOSTRO κατασκευάζονται από τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά (υφάσματα) από HYPALON NEOPREN και είναι 100% χειροποίητα.

Παρόλο όμως την ήδη άριστη ποιότητα των σκαφών μας προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε το σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων προηγμένων τεχνολογιών.

Reservation form

RESERVATION REQUEST -- please complete as many fields as possible.
Full Name and E-mail are required.
Full Name: Arrival:
E-mail Address: Departure:
Tel. (include country, city codes): Persons:
Fax: Type:
City, Zip Code, Country: Additional Info:
Please type the following Image Data :

Back


Travel to Santorini -  The cycladic island of Santorini, Greece complete guide with information on